Je kunt gelijk verder

We geven praktische antwoorden. Complexe vragen vertalen we naar een duidelijke uitleg. Hiermee kun je snel en doordacht een besluit nemen. 

Kies voor onafhankelijkheid

Wegwijs is geen onderdeel van een bank of verzekeraar. Wegwijs is een zelfstandige organisatie. Daarom zijn onze antwoorden altijd objectief.

€ 29,95 per jaar

Je wordt lid van Wegwijs voor 29,95 euro per jaar. Hiervoor krijg je antwoord op al je vragen & essentiële updates over woon- en hypotheekzaken.

Wat anderen vroegen

Over Wegwijs lidmaatschap

Wie is Wegwijs?

Wegwijs is een Consumentenplatform dat al sinds 1975 op een onafhankelijke manier uitlegt hoe je als consument het meeste haalt uit financiële beslissingen. Sinds 1975 is er uiteraard het één en ander veranderd. Onder meer is Wegwijs van papier naar online geswitcht én is Wegwijs zich specifiek gaan richten op wonen en hypotheken. Wegwijs brengt nieuws, verdiepingsartikelen en checklists. En je kunt Wegwijs persoonlijke woon- en hypotheekvragen stellen.

Handig: Meer informatie over Wegwijs
Archief: Impressie van Wegwijs Magazine uit 1989

Wie beantwoordt mijn vragen?

De woning- en hypotheekexperts van Wegwijs. Wegwijs vereist dat deze experts niet alleen inhoudelijke kennis hebben maar dat ze ook in staat zijn deze kennis op een duidelijke manier over te brengen. Een deel van de experts is overigens ook als redacteur actief. Lees eens één van onze Wegwijs-artikelen

Waarom elk jaar € 29,95?

Jij bent natuurlijk niet continu bezig met je huis of hypotheek. Onze mensen zijn dat wél. We vertellen je wanneer je weer aandacht zou moeten besteden aan jouw woning. Bijvoorbeeld bij een wetswijziging, belastingmaatregel, nieuwe woonsubsidie, transitie op de huizenmarkt, stijgende rente, aangepaste Europese en Nederlandse regelgeving, etc. We brengen je direct op de hoogte wanneer tijdig handelen je geld kan schelen of kan opleveren. Heb je daardoor persoonlijke vragen, dan kun je die gelijk weer aan ons stellen.

Is Wegwijs onafhankelijk?

Ja. Wegwijs is een volledig zelfstandige organisatie. We zijn geen eigendom van een bank, verzekeraar, adviesketen, belegger of investeerder. We verkopen ook geen producten van een specifieke bank, verzekeraar of hypotheekverstrekker. Wij geven je onafhankelijke voorlichting en informatie. Lees meer over Wegwijs.

Welke vragen stel ik aan Wegwijs?

Heel simpel: eigenlijk alle vragen die je hebt over jouw huis en hypotheek. Meestal zijn dat vragen die te maken hebben met financiering (je hypotheek). Maar het kan ook gaan over de aankoop, bouw, een wetswijziging, subsidies, kopen of huren, sparen of aflossen, etc, etc.

Kan ik bij Wegwijs mijn hypotheek afsluiten?

Nee. Dat doen we bewust niet. We willen onafhankelijk blijven. We verkopen geen financiële producten en diensten van banken of verzekeraars. Een hypotheek of een verzekering is zo’n product. We willen niet afhankelijk worden van banken, hypotheekverstrekkers en verzekeraars. Zo kunnen we eerlijk blijven schrijven en informeren.

Kan ik eenvoudig opzeggen?

Ja. Wil je opzeggen dan stuur je gewoon een e-mail naar leden@wegwijs.nl. Geef daarbij de reden van de opzegging aan. Zo kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren. Geef ook aan per wanneer je wilt opzeggen. 

Zekerheid over je huis en hypotheek voor € 29,95 per jaar!

Word lid

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie