Verzekeringen vergelijken

Vergelijk je autoverzekering, zorgverzekering, reisverzekering, inboedelverzekering, opstalverzekering, rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering via Wegwijs. Verzekeringen vergelijken doen we uitgebreid, transparant en 100% onafhankelijk. Via Wegwijs vind je een goedkope en complete verzekering. 

Welke verzekeraars vergelijken we?Bij de verzekeringen die we vergelijken is 95% van alle verzekeraars meegenomen. Enkele verzekeringen kunnen niet in de vergelijking worden meegenomen. Dit zijn onder andere de zorgverzekering, autoverzekering, en andere verzekeringen van AZVZ, Besured, IZZ, Iza Cura, PMA, Promovendum en VvAA. Voor een volledig beeld kan het verstandig zijn om ook op de website van deze verzekeraars verzekeringen te vergelijken.  

Veel gestelde vragen Verzekeringen Vergelijken

Hoe vergelijkt Wegwijs precies?

Om verzekeringen te kunnen vergelijken, maken we gebruik van de techniek van professionele vergelijkingssoftware. Die software komt van een organisatie met de naam Komparu. We zijn er zelf erg tevreden over. Heb je suggesties? Geef ze aan ons door. Wij kunnen ze dan voorleggen aan Komparu.

Kan ik via Wegwijs mijn verzekering afsluiten?

Dat kan helaas niet. Via Wegwijs kun je verzekeringen vergelijken. Afsluiten doe je op de website van de verzekeraar zelf. Wel zo transparant vinden wij.

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Alle verzekeraars waarvan de gegevens zijn verwerkt in de vergelijkingssoftware. Uitgezonderd zijn o.a. VvAA, Promovendum en PMA. Je kunt wél een premieberekening maken op de website van deze verzekeraars.

Ik wil extra advies. Kan dat?

Wegwijs geeft je veel tips en adviezen over verzekeringen. Dat is de informatie waarmee wij jou helpen zelf de juiste keuze te kunnen maken. Verzekeringen verkopen doen we niet. De adviseur ben je als het ware zelf.

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie