Over Wegwijs

Lidmaatschap

Als lid van Wegwijs heb je de zekerheid van eerlijke, ongekleurde financiële voorlichting. En je ontvangt je altijd als eerste een updates bij belangrijke ontwikkelingen rondom jouw persoonlijke financiële situatie. We informeren je bij wetswetswijzigingen, belastingmaatregelen, stijgende verzekeringspremies, transities op de huizenmarkt, stijgende rente, dalende pensioenuitkeringen, aangepaste Europese en Nederlandse regelgeving, etc... 

Meer over het Wegwijs lidmaatschap

Wie is Wegwijs?

Wegwijs is een Consumentenplatform dat al sinds 1975 op een onafhankelijke manier uitlegt hoe je als consument het meeste haalt uit financiële beslissingen. Sinds 1975 is er uiteraard het één en ander veranderd. Onder meer is Wegwijs geswitcht van papier naar online én is Wegwijs zich specifiek gaan richten op wonen en hypotheken. Wegwijs brengt nieuws, verdiepingsartikelen en checklists. 

 Wie schrijven de teksten?

De woning- en hypotheekexperts van Wegwijs. Wegwijs vereist dat deze experts niet alleen inhoudelijke kennis hebben maar dat ze ook in staat zijn deze kennis op een duidelijke manier over te brengen.

Is Wegwijs zelf eigenlijk wel onafhankelijk?

Ja. Wegwijs is een volledig zelfstandige organisatie. We zijn geen eigendom van een bank, verzekeraar, adviesketen, belegger of investeerder. We verkopen ook geen producten van een specifieke bank, verzekeraar of hypotheekverstrekker. Wij geven je onafhankelijke voorlichting en informatie. Lees meer over Wegwijs.

Kan ik bij Wegwijs mijn hypotheek afsluiten?

Nee. Dat doen we bewust niet, omdat we onafhankelijk willen blijven. We verkopen geen financiële producten en diensten van banken of verzekeraars. Een hypotheek of een verzekering is zo’n product. We willen niet afhankelijk worden van banken, hypotheekverstrekkers en verzekeraars. Zo kunnen we eerlijk blijven schrijven en informeren.

Kan ik eenvoudig opzeggen?

Ja. Dan kan door eenvoudig een e-mail te sturen aan info@wegwijs.nl. We zouden het daarbij natuurlijk fijn vinden als je ons de reden van je opzegging doorgeeft. Zo kunnen we waar nodig onze dienstverlening verbeteren.

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie