Over Wegwijs

Onze inkomsten

Wij geven je essentiële updates over jouw huis, hypotheek, verzekeringen, pensioen en spaargeld. Alles onafhankelijk en objectief. Voor deze werkzaamheden hebben ook wij uiteraard inkomsten nodig. Maar ook daarover zijn we transparant. 

Ledenbijdrage

Het grootste deel van onze inkomsten komt via onze leden. Onze leden dragen daarmee bij aan het behoud van eerlijke en onafhankelijke financiële voorlichting. Je wordt lid van Wegwijs € 29,95 per jaar. Lees meer over lid worden van Wegwijs

Vergelijkingen 

Op Wegwijs kun je - alleen als je dat wilt - verzekeringen met elkaar vergelijken. Ook hier staat objectiviteit centraal. Een klein aantal verzekeraars kunnen we niet vergelijken. Daarvan hebben we simpelweg de informatie niet van gehad. Die verzekeraars benoemen we wel zodat je een volledig beeld hebt van de mogelijkheden. Sluit je na de (onafhankelijke) vergelijking bij Wegwijs een verzekering bij een verzekeraar, dan ontvangt Wegwijs daarvoor een vergoeding van gemiddeld zo'n 25 euro. 

Bemiddelen

Wegwijs verkoopt geen verzekeringen of hypotheken. Dat is een bewuste keus. We bemiddelen dan ook niet voor banken, verzekeraars of hypotheekverstrekkers. Toch ontvangen we regelmatig een verzoek of we een hypotheek voor iemand in orde kunnen maken. Zoals gezegd doen we dat zelf niet. Wij brengen de persoon in contact met een onafhankelijk adviseur. Als dit contact leidt tot een afspraak met een adviseur dan ontvangt Wegwijs hier een éénmalige vergoeding voor, meer informatie lees je hierover in onze dienstenwijzer.

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie