Over Wegwijs

De visie van Wegwijs

Wegwijs verkoopt geen verzekeringen of hypotheken. Wij geven antwoorden, uitleg en informatie. Laagdrempelig, onafhankelijk en zeer betaalbaar. Nog geen lid? Bekijk de voordelen.

Waarom Wegwijs?

Financiële informatie op internet is meestal afkomstig van een bank, verzekeraar of hypotheekverstrekker. Die informatie is niet objectief. Advies via een onafhankelijk adviseur is dat wél, maar voor financieel advies betaal je vaak weer heel veel geld. Wegwijs biedt een alternatief. 

Ervaring sinds 1975

Wegwijs is ontstaan in het 1975. Toen nog als een klein papieren magazine. Maar met hetzelfde doel als nu: vragen beantwoorden over wonen, hypotheken en andere consumentenfinanciën. Bekijk een impressie van Wegwijs Magazine in het jaar 1989.

Hoe onafhankelijk is Wegwijs?

Wegwijs is geen eigendom van, of verbonden aan een bank, verzekeraar, belegger of investeerder. Wegwijs verkoopt ook geen financiële producten of diensten. Wij helpen mensen met praktische, objectieve. Onafhankelijkheid staat daarbij centraal. 

Hoe komt Wegwijs aan inkomsten?

Natuurlijk hebben ook wij inkomsten nodig. Met name om de (normale) salarissen van onze medewerkers te betalen. Hoe en wat wij verdienen? Bekijk deze pagina


"Al jarenlang helpen wij mensen met tips en advies over wonen, hypotheken, sparen, pensioen en verzekeringen. En dat blijven we doen zolang dat nodig is. Zolang banken, verzekeraars en hypotheekverstrekker niet het hele verhaal vertellen, staan wij klaar voor onze leden. Laagdrempelig en betaalbaar!"

Olaf Geysendorpher, directeur Wegwijs

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie