Finipedia

Pechhulp afsluiten

Ga je pechhulp afsluiten, dan zul je merken dat er wat te kiezen valt. De wegenwacht ANWB is allang niet meer de enige pechhulpdienst. Pechhulp afsluiten kan via een pechhulpverlener, via een dealer of garage of via een verzekeraar. De service van de verschillende pechhulpverleners verschilt sterk. Pechhulp vergelijken voor je een pechhulpdienst kiest, is daarom belangrijk.

Pechhulp afsluiten via een pechhulpverlener

Er zijn in Nederland diverse aanbieders van pechhulp. De grootste zijn de ANWB, Route Mobiel en Bovag.

Pechhulp afsluiten via dealer / garage

Wanneer je een nieuwe auto koopt, heb je de kans dat je er kosteloos pechhulp bij krijgt voor een bepaalde periode. Daarnaast bieden sommige (dealer)garages pechhulp als aanvullende dienst. Informeer in het laatste geval eerst naar de kosten.

Pechhulp afsluiten via de verzekeraar

Ook bij grote verzekeraars als Allianz, Centraal Beheer en Ohra kan je pechhulp sluiten. Deze verzekeraars bieden de pechhulp vaak aan als aanvulling op hun autoverzekering. De verzekeraars werken, in zowel binnen- als buitenland, samen met garages om je weer op weg te helpen.

Vergelijk op prijs en voorwaarden

Bij het pechhulp vergelijken is het tarief afhankelijk van jouw wensen en van de voorwaarden van de dienst. Het gebied waarbinnen de pechhulp geldt, speelt een grote rol. Zo kun je kiezen voor pechhulp in Nederland en/of pechhulp in het buitenland.  

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie