Spaarne Ziekenhuis, Hoofddorp Spaarne Ziekenhuis, Hoofddorp

Bekijk de score van alle ziekenhuizen in Nederland

Het Spaarne Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis met de hoofdlocatie in Hoofddorp. Op deze locatie kun je terecht voor vrijwel alle specialistische zorg. Daarnaast kun je in Heemstede, Hillegom en Nieuw Vennep locaties vinden van het ziekenhuis.

Bovendien is het ziekenhuis in mei 2014 gefuseerd met het Kennemer Gasthuis in Haarlem. Door de fusie kunnen beide ziekenhuizen verdere specialisaties mogelijk maken, bijvoorbeeld in de zorg aan kankerpatiënten. Door hun krachten te bundelen, willen beide ziekenhuizen nóg betere zorg bieden. Per maart 2015 gaan beide ziekenhuizen verder onder de naam Spaarne Gasthuis.

Naast zorg die vergoed wordt uit de basisverzekering of het aanvullend pakket, biedt Spaarne Ziekenhuis private zorg. Deze zorg heeft binnen het ziekenhuis de naam TransSpaarne. Je kan hier onder andere terecht voor cosmetische behandelingen en het StopRoken programma.  

Peter van Barneveld, bestuursvoorzitter van Kennemer Gasthuis en Spaarne Ziekenhuis, is blij met de mooie resultaten van beide ziekenhuizen: “Een mooi resultaat. In onze ziekenhuizen is er continu aandacht voor ontwikkeling en verbetering van kwaliteit en veiligheid van zorg. Er is een cultuur van elkaar aanspreken en leren. We doen onderzoeken naar de patiënttevredenheid. Dit geeft ons input om onze zorg te verbeteren. Ik ben blij met de manier waarop bestuur, medische staf, managers en medewerkers met elkaar samenwerken. Juist dat teamwork leidt tot goede kwaliteit van zorg voor onze patiënten en hun families.”

Score Spaarne Ziekenhuis, Hoofddorp

Wegwijs
7e plaats
Lees meer
AD
23e plaats
Lees meer
elsevier
6e plaats
Lees meer
pb
29e plaats
Lees meer

Contactgegevens

Informatie over bezoektijden, telefoonnummers van de verschillende specialistische afdelingen en gegevens van TransSpaarne vind je op de website van het Spaarne Ziekenhuis: www.spaarnegasthuis.nl

 

Adres  

Spaarne Hoofddorp
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp

Telefoonnummer   023 - 2240000
Website www.spaarnegasthuis.nl

 


Ervaringen van patiënten met Spaarne Ziekenhuis, HoofddorpVoor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie