Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, Amsterdam Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, Amsterdam

Bekijk de score van alle ziekenhuizen in Nederland

Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) is Amsterdam is een ziekenhuis dat al sinds 1898 bestaat. Het OLVG heeft verschillende locaties in de binnenstad van Amsterdam. Je vindt dit ziekenhuis aan het Oosterpark, de Prinsengracht en bij de IJburg. De locatie op de Prinsengracht sluit binnenkort en wordt vervangen door een nieuwe locatie aan de Spuistraat. Sinds januari 2013 is het ziekenhuis bestuurlijk gefuseerd met het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis.

Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis heeft de grootste Spoedeisende Hulp van Nederland en is een ziekenhuis dat zowel voor Nederlandse patiënten als voor toeristen de beste zorgt biedt. Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis staat onder andere bekend om de goede zorg die zij biedt op de afdelingen gynaecologie, KNO en dermatologie.

Score Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, Amsterdam

Wegwijs
37e plaats
Lees meer
AD
24e plaats
Lees meer
elsevier
32e plaats
Lees meer
pb
81e plaats
Lees meer

Contactgegevens

De bezoektijden van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis zijn te vinden op de website van dit ziekenhuis: www.olvg.nl. Ook voor informatie over de verschillende locaties, specialismen en poliklinken kun je hier terecht.

Adres  

Onze Lieve Vrouw Gasthuis (hoofdlocatie)
Oosterpark 9
1091 AC Amsterdam

Telefoonnummer   020 - 599 91 11
Website www.olvg.nl
Ervaringen van patiënten met Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, AmsterdamVoor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie