Maasstad Ziekenhuis, Rotterdam Maasstad Ziekenhuis, Rotterdam

Bekijk de score van alle ziekenhuizen in Nederland

Het Maasstad Ziekenhuis is een groot algemeen ziekenhuis in het zuiden van Rotterdam. Het ziekenhuis biedt een breed pakket aan medische zorg met vrijwel elk specialisme en een aantal topklinische functies voor complexe zorg. Het Maasstad is vooral bekend door de uitstekende zorg op het gebied van urologie en gynaecologie. Ook is er een van de drie Nederlandse brandwondencentrum gevestigd.

Het Maasstad Ziekenhuis is gevestigd aan de Zorgboulevard in zuidoost-Rotterdam. Dit is dé plek in Rotterdam op het gebied van zorg en welzijn. Zo kun je na een operatie terecht in het Aafje Zorghotel voor een aangenaam herstel. Bevallen kan in het GeboorteHotel Maasstad, waar het Maasstad Ziekenhuis nauw mee samenwerkt. Ook voor de apotheek, huisartsenpost en de opticien kun je terecht op de Zorgboulevard.

Johan Dorresteijn, bestuurslid van het Maasstad Ziekenhuis, laat in een reactie weten de tweede plek in de ziekenhuisranglijst van Wegwijs een zeer mooi resultaat te vinden. "Dit is een bevestiging van de goede inzet van alle medewerkers en het vertrouwen van de patiënten die we hier mogen ontvangen. Daarvoor willen we hen bedanken. Daarbij zijn we sterk gericht op samenwerken met ziekenhuizen als het Ikazia Ziekenhuis en het Van Weel-Bethesda ziekenhuis. Deze uitkomst is een mooi signaal voor verdere ontwikkeling van deze koers en het is fijn dat patiënten onze aanpak weten te waarderen." 

Score Maasstad Ziekenhuis, Rotterdam

Wegwijs
2e plaats
Lees meer
AD
9e plaats
Lees meer
elsevier
10e plaats
Lees meer
pb
16e plaats
Lees meer

Contactgegevens

Voor informatie over bezoektijden en telefoonnummers van de verschillende specialistische afdelingen kun je terecht op de website van het Maasstad Ziekenhuis: http://www.maasstadziekenhuis.nl/

Adres  

Maasstad Ziekenhuis
Maasstadweg 21
3079 DZ Rotterdam

Telefoonnummer   010 - 291 19 11
Website www.maasstadziekenhuis.nl

 

 

 


Ervaringen van patiënten met Maasstad Ziekenhuis, RotterdamVoor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie