Kennemer Gasthuis, Haarlem Kennemer Gasthuis, Haarlem

Bekijk de score van alle ziekenhuizen in Nederland

Het Kennemer Gasthuis is een algemeen ziekenhuis in Haarlem, waar veel aandacht besteed wordt aan deskundigheid, kwaliteit en communicatie. Je vindt het ziekenhuis op twee locaties, in Noord-Haarlem en in Zuid-Haarlem. Voor de meeste specialismen kun je op beide locaties terecht.

Het Kennemer Gasthuis is in mei 2014 gefuseerd met het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Door de fusie kunnen beide ziekenhuizen verdere specialisaties mogelijk maken, bijvoorbeeld in de zorg aan kankerpatiënten. Door hun krachten te bundelen, willen beide ziekenhuizen nóg betere zorg bieden. Per maart 2015 gaan de ziekenhuizen samen verder onder de naam Spaarne Gasthuis.

Peter van Barneveld, bestuursvoorzitter van Kennemer Gasthuis en Spaarne Ziekenhuis, is blij met de mooie resultaten van beide ziekenhuizen: “Een mooi resultaat. In onze ziekenhuizen is er continu aandacht voor ontwikkeling en verbetering van kwaliteit en veiligheid van zorg. Er is een cultuur van elkaar aanspreken en leren. We doen onderzoeken naar de patiënttevredenheid. Dit geeft ons input om onze zorg te verbeteren. Ik ben blij met de manier waarop bestuur, medische staf, managers en medewerkers met elkaar samenwerken. Juist dat teamwork leidt tot goede kwaliteit van zorg voor onze patiënten en hun families.”

Score Kennemer Gasthuis, Haarlem

Wegwijs
3e plaats
Lees meer
AD
4e plaats
Lees meer
elsevier
10e plaats
Lees meer
pb
29e plaats
Lees meer

Contactgegevens

Voor meer informatie over bezoektijden, parkeren en telefoonnummers van de verschillende specialistische afdelingen kun je terecht op de website van het Kennemer Gasthuis: www.spaarnegasthuis.nl

Adres  

Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid
Boerhaavelaan 22
2035 RC Haarlem

Spaarne Gasthuis Haarlem Noord
Voldelweg 999
2026 BW Haarlem

Telefoonnummer   023 - 2240000
Website www.spaarnegasthuis.nl

Ervaringen van patiënten met Kennemer Gasthuis, HaarlemVoor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie