Deventer Ziekenhuis Deventer Ziekenhuis

Bekijk de score van alle ziekenhuizen in Nederland

Het Deventer Ziekenhuis in Overijssel is het beste ziekenhuis van Nederland! In dit topklinische ziekenhuis staat, naast persoonlijke aandacht, ook onderzoek en opleiding hoog in het vaandel. Patiënten kunnen in het Deventerziekenhuis terecht voor een breed scala aan zorg: vrijwel alle specialismen worden in dit ziekenhuis uitgevoerd. Onder andere de afdelingen orthopedie, cardiologie en urologie staan zeer goed bekend.

Hoewel het Deventer Ziekenhuis geen academisch ziekenhuis is, is er nauwelijks uitstroom naar academische ziekenhuizen. Dit betekent dat de geboden zorg van zeer hoog niveau is. Het Deventer Ziekenhuis is ontstaan uit een fusie van het Sint Jozef Ziekenhuis en het Sint Geertruiden Ziekenhuis. De hoofdvestiging bevindt zich in Deventer, met spreekuren in Raalte en Rijssen.

 

Drs. Gita Gallé, voorzitter Raad van Bestuur Deventer Ziekenhuis, laat weten zeer verheugd te zijn met de titel 'beste ziekenhuis van Nederland'. "Het Deventer Ziekenhuis is van oudsher een ziekenhuis dat de wil heeft om steeds te verbeteren, te innoveren, en mensen ook op te leiden om gewoon goéde zorg te leveren. Dag in dag uit, er wordt hier hard gewerkt. Er is hier een grote betrokkenheid. En dat uit zich in de manier waarop patiënten naar ons kijken."

 

Score Deventer Ziekenhuis

Wegwijs
1e plaats
Lees meer
AD
14e plaats
Lees meer
elsevier
4e plaats
Lees meer
pb
13e plaats
Lees meer

Contactgegevens

Voor informatie over de bezoektijden, parkeren en telefoonnummers van de specialistische afdelingen van het Deventer Ziekenhuis kun je de website van het ziekenhuis bekijken: www.dz.nl.

Adres  

Deventer Ziekenhuis
Nico Bolkesteinlaan 75
7416 SE Deventer

Telefoonnummer   0570 - 53 53 53
Website www.dz.nl

 


Ervaringen van patiënten met Deventer ZiekenhuisVoor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie