Het beste ziekenhuis independer|Zorgkaart NL Het beste ziekenhuis independer|Zorgkaart NL

Bekijk de score van alle ziekenhuizen in Nederland

Het beste ziekenhuis als we afgaan op patiëntbeoordelingen van Independer en Zorgkaart Nederland is het Van Weel - Bethesda Ziekenhuis uit Dirksland. Een hele andere score dan bij Elsevier en het AD. Bij Elsevier behaalde het ziekenhuis een gedeelde 21e plaats. Het AD kwam dit 'beste ziekenhuis' tot een 53e plek.

De scores van de patiëntbeoordeling bij Independer en Zorgkaart Nederland wegen minder zwaar mee in de eindscore van het onderzoek van Wegwijs, dan de scores van het AD en Elsevier. Bij het AD en Elsevier vormen de patiëntgericht een deel van de scores. Ook de onderzoeksmethode van Independer en Zorgkaart Nederland verschillen onderling. Independer telt de scores van individuele specialisten (bijv. een oogarts) mee in de score van het ziekenhuis. Zorgkaart Nederland hanteert losse scores voor een specialist en losse scores voor een ziekenhuis. 

Zowel bij Independer als bij Zorgkaart Nederland geldt dat er scores gegeven kunnen worden van 0 tot 10 op verschillende aspecten op basis waarvan de patiëntwaardering gemeten kan worden, zoals medewekers, behandeling en informatie.


Top 3 ziekenhuizen in independer|Zorgkaart NLHet van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Dirksland

Lees meer


ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen
Terneuzen

Lees meer


Slingeland Ziekenhuis
Doetinchem

Lees meer
Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie