Nieuws

Gratis online presentatie: rendement in onzekere tijd

Schrijf je kosteloos in voor de online en interactieve presentatie van Wegwijs. Topspreker André Brouwers gaat in op het beschermen van je vermogen in deze onzekere tijd.

woensdag 4 mei 2022
Gratis online presentatie: rendement in onzekere tijd

Hoe kun je in de huidige omgeving beleggingsrendement maken? Die vraag staat centraal tijdens het Wegwijs webinar op 19 mei. Aanmelden voor deze online presentatie is kosteloos en vrijblijvend. Ervaring met beleggen is geen vereiste.

De ontwikkelingen in de wereld zijn de laatste maanden in een versnelling gekomen. De inflatie is torenhoog en bedreigt de koopkracht. Centrale banken zitten klem terwijl de rente stijgt en de onzekerheid groot blijft. Redenen genoeg om topbelegger Andre Brouwer aan het woord te laten. 

Hoofdonderwerpen online en interactieve presentatie

  • Waarom je juist nu moet handelen
  • Welke strategie levert structureel een stabiel rendement op?
  • Actuele voorbeelden van een beleggingsstrategieen
  • Hoe kun je een beleggingsportefeuille beschermen tegen een daling
  • Is het slim om in een dalende markt te kopen?

Topspreker André Brouwers

Wegwijs heeft een topspreker uitgenodigd om dit actuele thema te bespreken. Voor u een unieke kans om gratis kennis te nemen van zijn ervaring, strategie en tips. Schrijf u hier in en verzeker uw plek. Er zijn 500 plekken beschikbaar.

Vermogensbeheerder met 35 jaar ervaring
André Brouwers is vijfvoudig winnaar van het Nederlands Beursdebat. Een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring als belegger, beurshandelaar, vermogensbeheerder en hedge fund manager. André is oprichter van het Beleggingsinstituut en Brouwers Capital.

Het Beleggingsinstituut is sinds 2011 het grootste onafhankelijk educatie instituut voor beleggers. Het verzorgde de opleiding en coaching van meer dan 25.000 beleggers en handelaren.

Wat heb je nodig voor deelname?

Voor deelname heb je alleen een werkende pc, laptop of mobiel (met geluid) nodig. Voor aanvang van het webinar ontvang je een e-mail met daarin een link naar het webinar. Je hoeft geen ervaring te hebben met beleggen. De inhoud van het webinar sluit aan bij zowel startende als meer gevorderde beleggers. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen aan André Brouwers.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de interactieve online presentatie

P.s. de presentatie wordt op 19 mei om 19:30 gehouden, in plaats van op de eerder geplande datum (12 mei). 

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie