Nieuws

Gratis online presentatie: rendement op je vermogen

Op een veilige manier rendement maken op je vermogen, hoe doe je dat? André Brouwers van het Beleggingsinstituut draagt oplossingen aan. Schrijf je via Wegwijs gratis in voor zijn online presentatie.

dinsdag 15 december 2020
Gratis online presentatie: rendement op je vermogen

Hoe kan je op een veilige manier rendement maken op je vermogen? Dat is de kernvraag van de online presentatie die wordt verzorgd door André Brouwers van het Beleggingsinstituut, viervoudig winnaar van het Nederlands beleggersdebat en oprichter van het grootste educatie instituut voor beleggers in Nederland. Wegwijs.nl biedt de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan deze boeiende presentatie. 

Schrijf snel in: de gratis webinar start 23 december om 19:30 en duurt tot circa 20:45.  

Hoofdonderwerpen online presentatie

  • Cash kost geld. Je moet iets doen anders word je langzaam arm
  • Vrij vermogen laten renderen op een veilige manier, hoe doe je dat?

Kosteloos inschrijven webinar rendement op vermogen

Je vermogen in gevaar

Geld op een spaarrekening levert nagenoeg niets op door de lage rente. Al 55 maanden lever je in op spaargeld. Hiertegenover staat dat het leven steeds duurder wordt, ondanks de beperkte inflatie. Dit vergroot je verlies aan koopkracht. Tijd voor actie! Schrijf je in voor de gratis online presentatie.

Aandelen, vastgoed of goud alternatief?

Op een veilige manier rendement maken op je vermogen, hoe doe je dat? Eenvoudige antwoorden zijn er niet. Rendement op onroerend goed wordt steeds lastiger met de hoge prijzen. Beleggen in aandelen kan een goede optie zijn maar kent zoals alle beleggingen risico’s. Goud of Bitcoins zijn mogelijkheden maar zeker niet vrij van risico.

Veilig rendement maken

Met een goede strategie kan je de risico’s van beleggen afdekken. Zo profiteer je
verantwoord van bewegingen op financiële markten. André Brouwers vertelt hier in de gratis online presentatie alles over. Hij is met zijn 35 jaar ervaring op de internationale financiële markten een veelgevraagd spreker en kan ingewikkelde thema’s op een eenvoudige wijze uitleggen.

Brouwers behaalde zeer aansprekende resultaten met zijn beleggingsmethode, ook in de crisisjaren, die hij al doceerde aan meer dan 25.000 beleggers. Tijdens de presentatie geeft hij een aantal concrete beleggingstips en licht hij het hoe en waarom van zijn aanpak toe.

Klik hier om je kosteloos in te schrijven voor de webinar rendement op je vermogen.

 

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie