Nieuws

5x wonen met subliem uitzicht

Op het huis van de overburen ben je snel uitgekeken. Droom jij ook van een woonkamer met panoramaview over zee of stad? We zetten vijf huizen op een rij met een prachtig uitzicht.

maandag 26 oktober 2020
5x wonen met subliem uitzicht

Een prachtig uitzicht is, naast koffie, de beste remedie tegen een ochtendhumeur. Kijk je iedere morgen weer tegen het huis van de overburen aan? Dat kan anders! Het is even zoeken, maar er zijn voldoende huizen te vinden met een wijde blik over stad, zee of bos. Reken er wel op dat je een bovenmodaal inkomen nodig hebt...

Een zoektocht op Funda levert de volgende huizen op met een uitzicht waar je een verrekijker bij kunt pakken:

Nieuwbouw met skyline als uitzicht

Wie geniet van een skyline is midden in de stad op zijn plek. In het Baankwartier in Rotterdam wordt de ‘Cooltower’ gebouwd. Het wordt naar eigen zeggen de hoogste woontoren in het centrum van Rotterdam. Woon je liever niet in de Randstad? Dan is de Bunkertoren misschien wat voor jou. De voormalige bunker (studentencentrum) wordt omgebouwd tot een luxe woontoren. Goed voor een magnifiek uitzicht op Eindhoven en omstreken.


Koopsom: €344.500 tot 1.250.000 v.o.n.

Huren met uitzicht

Het nog te bouwen ‘Zeezicht’ in Scheveningen biedt een kans voor mensen die niet willen kopen maar huren. De ruime appartementen hebben door het vele glas een prachtig uitzicht op zowel de zee als de jachthaven. Nog geld over na de maandelijkse huur? Een eigen boot kan je nog geen kilometer verder stallen in de haven.

 
Huur: Vanaf €1.560 per maand

Uitzicht voor kopers met een kleine beurs

De prijs voor een appartement met een groots uitzicht is voor veel mensen niet te betalen. Met een vraagprijs van €195.000 is dit appartement ook haalbaar voor een kleinere beurs. Voor dit bedrag heb je een fraai uitzicht over de de Veluwse bossen. Binnen is het wel krapper dan in een duurdere villa, maar wat geeft dat met zo’n uitzicht?


Koopsom: €195.000 k.k.

Uitzicht aan de kust

Wonen aan de kust? In Kijkduin zijn er verschillende nieuwbouwprojecten met fantastisch uitzicht op zee. Iedere dag heerlijk even je benen strekken terwijl het zeebriesje door je haren waait. Kun je niet wachten op nieuwbouw? Neem dan eens een kijkje in Noordwijk. In Résidence 't Hooghe Duyn geniet je van het uitzicht over de duinen met daarachter de zee. Hier kun je iedere avond lekker wegdromen bij het ondergaan van de zon.

 
Koopsom: € 499.000 k.k

Watertoren met 360 graden panoramaterras

Is een standaard woontoren je te gewoontjes? Neem dan je intrek in de watertoren te Goes en Leerdam. Op een hoogte van 42 meter bevindt zich 360 graden panoramaterras met uitzicht over de weide omgeving. Bij helder weer reikt het zicht tot de Utrechtse Dom en de skyline van Rotterdam. Een uitzicht exclusief voor jou als eigenaar!


Koopsom: €495.000 k.k.

Woon je liever dichtbij de grond dan in een toren of appartementencomplex? In dit artikel doe je inspiratie op voor landelijk wonen. Wat je daar inlevert aan uitzicht, wordt vaak goedgemaakt door de ruimte en vrijheid.

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie