Nieuws

7 bijzondere woningen op Funda

Wonen in een molen, vuurtoren of je eigen kasteel. Op Funda is het allemaal te koop. Kijk wel even naar het prijskaartje voordat je enthousiast je huidige rijtjeswoning te koop zet...

woensdag 1 april 2020
7 bijzondere woningen op Funda

Gruwel jij van een standaard vinexwijk waar de huizen niet van elkaar verschillen? Koop een woning met eigen vuurtoren of ga terug in de tijd en betrek je eigen kasteel. Bekijk onze selectie van 7 bijzondere woningen op Funda. Voor de meeste heb je wel een forse hypotheek nodig. Het tiny house is ook prima geschikt voor de kleinere beurs

Monumentaal grachtenpand in hartje Amsterdam

Omschrijving Funda: Het lijkt een ‘catch 22’. U wilt de rijke historie van een monumentaal grachtenpand, maar ook de vrijheid om daarin een 21ste-eeuws leven te leiden. Dit pand aan de Gouden Bocht van de Herengracht biedt u een unieke kans: indrukwekkende stijlkamers op de bel-etage en open, vrij in te delen ruimtes op de bovengelegen verdiepingen. Alles bij elkaar staat u meer dan 1.000 m² ter beschikking, met een riante achtertuin als kers op de taart.

 
Vraagprijs: € 14.000.000 k.k.
Meer informatie over dit grachtenpand

Je eigen vuurtoren met fenomenaal uitzicht

Ontsnappen aan de waan en hectiek van alle dag en volledig opgaan in de natuur, een heerlijke welverdiende rust maakt zich hier van u meester. Zelden komt een woonhuis met een fenomenaal uitzicht vanaf de dijk over de voormalige Zuiderzee en aan de voorzijde een weids uitzicht over de weilanden in de verkoop. Dit is zo'n buitenkans, wonen pal aan het IJsselmeer in het voormalige vuurtorenwachtershuis bij één van de oudste vuurtorens (de Ven b.j. 1699) van Nederland.

 
Vraagprijs: € 439.000 k.k.
Meer informatie over dit vuurtorenwachtershuis

Tiny house met alles erop en eraan

Unieke, duurzame 2- en 4- persoons (28 m²) Tiny Houses waarbij slim gebruik is gemaakt van ruimte en innovatieve technologie. Daarbij ook nog eens met een luxe uitstraling! Er is geëxperimenteerd met een palletkachel, elektrische verwarming en zonnepanelen. De gebruikte materialen zijn ecologisch verantwoord en de indeling en uitstraling zijn speels. Dat brengt samen minder onderhoud, minder spullen, minder energieverbruik, minder kosten en minder footprint met zich mee!

 
Vraagprijs: € 72.500 v.o.n.
Meer informatie over dit tiny house

Klassieke molen op een perceel van 46020 m²

Midden in de bossen aan het water van riviertje De Vycie ligt deze monumentale ronde stenen poldermolen op een perceel van 46020 m². De molen is een aantal jaren geleden verbouwd als woonhuis en wordt omgeven door water. Dichtbij de molen staat nog een bijgebouw inclusief alle voorzieningen en in het bos bevindt zich nog een oud gemaaltje (atelier) en een voormalige paardenstal.


Vraagprijs: € 675.000 k.k.
Meer informatie over deze molen

Woonboot: varend erfgoed met een verse laag verf

Prachtige direct beschikbare moderne woonboot gelegen in het centrum van Amersfoort. Het monumentale schip is vaarklaar en direct bewoonbaar. Alles wordt opgeleverd met een verse laag verf, zowel de wanden als de vloer. Een schip om trots op te zijn, varend erfgoed van 124 jaar oud! En dat op één van de fijnste plekjes van Amersfoort.

 
Vraagprijs: € 400.000 k.k.
Meer informatie over deze woonboot

Monumentaal kasteel uit de 16e eeuw

Via een heuse oprijlaan bereikt u het kasteel, dat als Rijksmonument is betiteld. Er was van oorsprong een gracht om het geheel aanwezig maar deze is inmiddels gedempt. De hoofdvleugel dateert uit de 16e eeuw, waarna het kasteel in de 18e eeuw is vergroot door de toevoeging van zijbeuken. De laatste grote verbouwing dateert uit de 19e eeuw. Destijds is de façade van de voorgevel gerealiseerd.

 
Vraagprijs: € 875.000 k.k.
Meer informatie over dit kasteel

Exclusieve watervilla voor een permanent watergevoel

Tijdloos ontworpen, exclusieve watervilla met enorm veel leefruimte op een geweldig vrije locatie aan de Ringvaart. Hier geniet u op ieder moment van de dag van de vrijheid en de natuur. Vanuit alle ruimtes heeft u een schitterend uitzicht op water. Door dit contact met het water heeft u hier een permanent vakantiegevoel.

 
Vraagprijs: € 925.000 k.k.
Meer informatie over deze watervilla

Maar weinig mensen hebben voldoende inkomen om een peperduur grachtenpand te kopen. Waarschijnlijk geldt dat ook voor jou. Wil je weten wat jouw verantwoorde maximale hypotheek is? We helpen je graag verder. Vul hiervoor het onderstaande formulier in.

Meer weten of persoonlijk advies?

Vink hieronder aan over welke onderwerpen je meer informatie wilt ontvangen.

Vink alsjeblieft minstens één onderwerp aan


 ,  
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?


Bedankt voor je interesse, het formulier is verzonden

  1. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging
  2. We nemen je vraag / verzoek om informatie snel in behandeling
  3. Afhankelijk van je vraag komt de reactie via Wegwijs of een externe specialist
Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie