Nieuws

Gratis webinar: stel je hypotheekvragen aan onze expert

Staat het al in je agenda? Webinar Wegwijs op dinsdag 9 oktober, van 19.30 tot 20.00 uur. In één keer op de hoogte van belangrijke hypotheek ontwikkelingen en ruimte voor jouw hypotheekvragen!

maandag 24 september 2018
Gratis webinar: stel je hypotheekvragen aan onze expert

Is jouw aflossingsvrije hypotheek een risico? Hoe kan je de maandlasten van jouw huidige hypotheek verlagen? Voorbeelden van de vragen waar onze hypotheekexpert antwoord op geeft in het webinar. Dit Wegwijs-webinar wordt gehouden op dinsdag 9 oktober, van 19.30 tot 20.00 uur. Deelnemen aan het webinar is voor iedereen gratis.

Belangrijke ontwikkeling voor jouw hypotheeklasten

In het webinar komen verschillende onderwerpen aan de orde die invloed hebben op jouw hypotheeksituatie en maandlasten. Daarbij kijken we zowel naar je huidige situatie als naar de toekomst. Vragen die veel huizenbezitters hebben zijn:

  • Het extra aflossen van de hypotheek is populair. Is dat ook voor mijn aan te raden?
  • Kan ik straks mijn hypotheeklasten dragen als ik met pensioen ben?
  • Ik wil een nieuwe hypotheek sluiten, welke rentevaste periode is verstandig?
  • Is het mogelijk om te besparen op mijn huidige hypotheeklasten?

Stel je eigen hypotheekvragen

Tijdens het webinar geeft René Kuiper je inzicht in de belangrijkste hypotheek ontwikkelingen. Ook staat hij op dinsdag 9 oktober klaar voor jouw eigen hypotheekvragen. Deze kun je tijdens het webinar zelf aan hem stellen. René is een gecertificeerd financieel adviseur met jarenlange ervaring op hypotheekgebied.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je gratis aanmelden via de inschrijfpagina op de website van Webinartv. Je aanmelding is binnen 2 minuten gedaan, vervolgens ontvang je een link die op 9 oktober toegang geeft tot het webinar. Heb je voor het webinar al vragen, dan zien we die tegemoet op info@wegwijs.nl.

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie