Nieuws

Nieuw magazine: Vakantie vieren anno 2015!

Over huurauto’s, de aansprakelijkheid en beleggen

woensdag 17 juni 2015
Nieuw magazine: Vakantie vieren anno 2015!

Voor de meeste Nederlanders is het bijna zo ver: zomervakantie! Ook in 2015 genieten we op zuidelijke bestemmingen van goed weer en lekker eten. In het nieuwe magazine lees je alles over hoe je onbezorgd op vakantie kunt. We geven tips over de reisverzekering en leggen je uit waar je op moet letten als je een auto huurt in het buitenland. Ook vertellen we je hoe het met pechhulp in het buitenland zit en hoe je je huis beschermt huis tegen inbrekers.

Bekijk het magazine Vakantie vieren anno 2015! Nog geen lid van Wegwijs? Probeer Wegwijs drie maanden gratis uit en krijg toegang tot het volledige magazine.

Dat een reisverzekering schade tijdens de vakantie vergoed, mag duidelijk zijn. Maar hoe zit eigenlijk als je in Nederland een dagje weg gaat? Of als je voor je werk naar het buitenland gaat?

  • Iets stukgemaakt op vakantie: wat nu?

Met een aansprakelijkheidsverzekering met werelddekking ben je ook in het buitenland verzekerd. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe zit het bijvoorbeeld als jij onverhoopt een gehuurde scooter in de prak rijdt, of wanneer je kinderen in een Grieks museum iets omstoten?

  • Hoe houd je inbrekers buiten?

Er is een kans van één op vijf dat je het meemaakt: een inbreker in je huis. De kans op een inbraak kun je gelukkig zelf verkleinen. Hoe? We leggen het je uit! En als het toch zover komt dat een inbreker je huis binnendringt, hoe zit het dan met de verzekering?

  • Onbezorgd een auto huren: twaalf tips

Een huurauto kun je het beste al vastleggen voor je op vakantie gaat. Maar zelfs dan blijkt het vaak geen kwestie van ‘even’ ophalen te zijn. De verhuurder adviseert je ineens allerlei extra verzekeringen. Die extra verzekeringen zijn duur en niet altijd nodig. Welke verzekeringen moet je écht afsluiten en welke extra’s kun je laten zitten?

Nieuw magazine - Vakantie anno 2015

  • Niet beleggen in de vakantie!

Tijdens jouw vrije dagen in de zomer heb je eindelijk eens tijd om je te verdiepen in de alternatieven voor sparen. Onze waarschuwing: ga in de vakantie niet ineens beleggen! Wanneer dan wel? We leggen je het uit.

  • Vakantie vieren anno 2015

Heerlijk, zo’n vakantie! Maar op welke dagen is het ook alweer zo overvol op de snelweg naar het Zuiden? En, heb je nog wat inspiratie en tips nodig voor jouw vakantie? Dit zijn de vakantietrends van 2015!

  • Groot prijsverschil in pechhulp

Het is een geruststellend idee dat je vakantie ook bij autopech gewoon kan doorgaan. Maar bij het afsluiten van pechhulp zitten er nogal wat addertjes onder het gras. Waar moet je op letten en hoe zorg je ervoor dat je niet te veel betaalt?

  • Stedentrip! Auto, bus, vliegtuig of trein?

Een mooie stedentrip is voor veel Nederlanders een ideale vakantie. Niet te ver weg maar wel even écht cultuur snuiven. Maar hoe kom je er? Wat is het goedkoopst, wat is de snelste optie en wat is comfortabel? Hebben de beste opties voor Parijs, Londen en Berlijn op een rij gezet.

Bekijk het nieuwste magazine. Nog geen lid van Wegwijs? Meld je dan nu aan. Het digitale magazine is speciaal gemaakt voor pc, laptop en tablet.

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie