Nieuws

Woonlastenverzekering

Woonlastenverzekering

woensdag 27 november 2013
Woonlastenverzekering

Een woonlastenverzekering biedt uitkomst wanneer je fors minder inkomsten hebt en je je woonlasten (tijdelijk) niet kunt betalen. Iets wat iedereen kan overkomen, bijvoorbeeld wanneer je ontslagen wordt of wanneer je arbeidsongeschikt raakt. In een dergelijke situatie zorgt de woonlastenverzekering ervoor dat je je huis niet halsoverkop hoeft te verkopen. 

Een alternatief voor de woonlastenverzekering is zelfstandig een buffer op bouwen. Zeker voor een korte periode is dergelijke buffer een goede oplossing. Je moet hier dan wel de financiële mogelijkheden voor hebben.

Wat in jouw geval de beste optie is, hangt af van je persoonlijke situatie. Laat een reactie achter via het informatieformulier wanneer je meer informatie wilt ontvangen. 

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie