Nieuws

SOS Pechhulp International biedt pechhulp voor € 29,90 per jaar

Nieuwe Nederlandse pechhulpservice officieel gelanceerd

vrijdag 15 augustus 2008
SOS Pechhulp International biedt pechhulp voor € 29,90 per jaar

Naast de ANWB en Route Mobiel heeft Nederland er een derde pechhulpverlener bij: SOS Pechhulp International. De officiële kick-off van deze nieuwe 'wegenwacht' vindt plaats op donderdag 14 augustus 2008. Op deze datum wordt de nieuwe website officieel gelanceerd en gaat bovendien een publiciteitscampagne van start. Helderheid en eenvoud staan voorop bij de pechhulpservice van SOS Pechhulp International.

Hoewel de pechhulp al enige tijd verkrijgbaar was, is daar tot op heden nog geen grote ruchtbaarheid aan gegeven. De afgelopen tijd werd gebruikt als een pilot-periode. Hierin werd de behoefte geïnventariseerd en werd bekeken op welke wijze de pechhulp het beste aangeboden kon worden. Het lage tarief van € 29,90 bleek uiteindelijk haalbaar door een intensieve samenwerking met een groot aantal garages en de alarmcentrale SOS International.

Heldere dienst
De service die SOS Pechhulp International voor € 29,90 aanbiedt is als volgt:

  • Hulp bij pech langs weg. Geen extra's als lidmaatschappen en magazines. Hulp kan snel ter plaatste zijn omdat gebruik wordt gemaakt van locale garages
  • In geheel Europa recht op hulpverlening (Europa = landen vermeld op groene kaart), inclusief Nederland en inclusief de eigen woonplaats (in geval van pech voor de eigen voordeur)
  • Gratis wegsleepservice naar een door de gedupeerde zelf te kiezen garage en gratis een vervangende auto bij auto's jonger dan 12 jaar. Dit geldt uiteraard slechts in het geval dat een auto niet te repareren is.
  • Alleen verkrijgbaar door mensen met een hogere opleiding of personen die werkzaam zijn op middelbaar of hoger niveau in een organisatie
  • Eigenaren van auto's van 12 en ouder jaar betalen € 49,90 per jaar. Bij deze auto's de is wegsleepservice en vervangende auto niet gratis

Autoverzekering 20% voordeliger
De enige mogelijke uitbreiding op de pechhulpservice is een autoverzekering. Deze kan via SOS Pechhulp International worden verzekerd tegen een gegarandeerd 20% lagere premie dan die de weggebruiker nu betaalt. Deze garantie wordt afgegeven door verzekeringsmaatschappij National Academic. De voorwaarden, die in de lijn liggen met die van andere verzekeraars, alsmede een verkort dekkingsoverzicht van de autoverzekering zijn eenvoudig te vinden op de website van SOS Pechhulp International.

Eenvoud
De website van SOS Pechhulp International is beknopt en helder van opzet: weinig knoppen en kruisverwijzingen (links), het product is eenvoudig aan te vragen en de algemene voorwaarden omvatten slechts twee pagina's tekst. Bovendien is er een overzichtelijk vergelijkingsoverzicht tussen SOS Pechhulp International, ANWB en Route Mobiel opgezet wat de overeenkomsten en verschillen tussen deze drie aanbieders aangeeft.

Voor een optimale gebruikservaring maakt Wegwijs.nl gebruik van Cookies. Accepteren Meer informatie