Word lid

Over Wegwijs

Wegwijs schrijft op begrijpelijke en adviserende wijze over alles dat te maken heeft met je persoonlijke portemonnee. Met de Wegwijs iMagazines, de nieuwsbrief, de checklists en Wegwijs.nl ben je financieel altijd up to date.

Wegwijs laat zien hoe het werkt als je een woning wilt kopen, hoe en waar je een hypotheek afsluit, hoe je voldoende pensioen opbouwt, hoe je spaargeld het meest oplevert en waar je bij een verzekering op moet letten. Wegwijs schrijft helder en begrijpelijk, zodat je als lezer deze vaak ingewikkelde onderwerpen ook daadwerkelijk begrijpt.

Werkwijze

De redactie van Wegwijs scant dagelijks allerlei relevante nieuwsbronnen op het gebied van hypotheken, zorg, wonen, pensioen, sparen, beleggen, politiek, marco-economie en verzekeringen. Het belangrijkste nieuws wordt herschreven tot goed leesbare artikelen. Duidelijke uitleg, heldere rekenvoorbeelden en herkenbare situaties staan hierbij centraal.

100% onafhankelijkheid

Wegwijs is volledig onafhankelijk. Daarom is het voor banken, verzekeraars en andere aanbieders van financiële producten die het geven van een onafhankelijke visie belemmeren, niet mogelijk om samenwerkingen aan te gaan of te adverteren. 

Wegwijs wordt verstuurd aan zowel eigen leden, als klanten van financieel adviseurs. Natuurlijk verzorgt Wegwijs deze service alleen voor adviseurs die 100% onafhankelijkheid garanderen. 

Verspreiding en verschijning

De Wegwijs iMagazines verschijnen acht keer per jaar voor ruim 85.000 lezers. Daarnaast verstuurt Wegwijs elke twee weken een nieuwsbrief. Bij belangrijk financieel nieuws, bijvoorbeeld politieke ontwikkelingen, wordt er een extra nieuwsbrief verstuurd.

Contactgegevens Wegwijs

Wegwijs
Singel 329
3311 HE Dordrecht  

Telefoon: 078 - 76 00 251
E-mail: info@wegwijs.nl
Twitter: @wegwijsnl

Actuele highlights

Laagste hypotheek-rente 10 jaar vast 2,80 %
Gemiddelde woningwaarde €224.795,-
Aantal woningen te koop per koper 19
Hoogste Spaarrente 1,65 %
Hoogste spaarrente deposito drie jaar 2,15 %

Tip redactie

Mis je iets op de website of heb je een interessant onderwerp om over te schrijven? Laat het ons weten!

Bezig met verzenden

Je gegevens worden verzonden, een moment geduld alsjeblieft.

Je tip is verzonden

Bedankt voor je tip. Deze is binnen bij de redactie. Wanneer daar aanleiding voor is, wordt spoedig contact opgenomen.

Laagste hypotheekrente

Bekijk de laagste hypotheekrente

Variabel 2,25 % 15 Jaar 3,30 %
1 Jaar 2,15 % 20 Jaar 3,40 %
5 Jaar 2,30 % 30 Jaar 3,80 %
10 Jaar 2,80 %
Meer informatie